Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Οι αποστολές γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Χρόνος Παράδοσης

Εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα, αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες για εντός Αττικής και 3-5 εργάσιμες για περιοχές εκτός Αττικής, από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας. Για παραδόσεις στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 6-10 εργάσιμες ημέρες. Οι παραδόσεις γίνονται από την μεταφορική που συνεργαζόμαστε με απόλυτη προσοχή ώστε να φτάσει το προϊόν στα χέρια σας με ασφάλεια. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν γράφει κατόπιν παραγγελίας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με email για να σας ενημερώσουμε για το αν υπάρχει το προϊόν και για τον χρόνο παράδοσης του. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]  ώστε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα προϊόντων με την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας».

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι 3 ευρώ για αγορές έως 80 ευρώ και δωρεάν για αγορές άνω των 80 ευρώ.Για παραγγελίες στην Κύπρο η χρέωση για μεταφορικά κόστη είναι 8€.

Πολιτική Παράδοση Προϊόντων

Μόλις φτάσει η παραγγελία σας στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.Oι παραδόσεις από την εταιρεία courier γίνονται από τις 9:00 π.μ – 18:00 μ.μ. Σε περίπτωση που δεν σας βρούνε για την παράδοση στη διεύθυνση παράδοσης θα επικοινωνήσει το courier μαζί σας τηλεφωνικώς στο  τηλέφωνο που θα έχετε αφήσει για επικοινωνία. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη παράδοση. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected]

Συσκευασία Παράδοσης

Τα προϊόντα προς αποστολή συσκευάζονται με τη μεγαλύτερη προσοχή σε δική μας συσκευασία και πληρούν όλους τους σχετικούς κανονισμούς.